• Contact

  FA Feenstra Bouwbedrijf BV
  Rige 14
  8617 LA Abbega
  Tel: 0515-569693
  Fax: 0515-569848

  www.feenstrabouw.nl
  info@feenstrabouw.nl

Onze manier van werken

Vast team

Wij werken binnen ieder project zoveel mogelijk met vaste mensen. Dit omdat wisselingen van de wacht fouten in de hand kunnen werken. En het is voor onze vakmensen ook heel prettig om een klus van A tot Z te klaren!

Niet alleen onze opdrachtgevers zijn namelijk trots op ons werk. Wij ook!
 

Eigen specialisten

Hoe kan het beter, sneller en efficiënter? Wat zijn de nieuwste bouwtechnieken in de branche? Omdat we onze oren en ogen goed open houden zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Vooroplopen en bijblijven doen we uit passie voor het vak. Vandaar dat we ook gerust kunnen zeggen dat we echt specialisten in huis hebben.
 

Bouwsupport

Gedurende het bouwtraject zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers, het bouwteam en zonodig externe partijen goed op de hoogte blijven van de vorderingen, aandachtspunten en tijdschema’s.
 

Op de bouwplaats

Bij ons werken deskundige vakmensen waar je op kunt bouwen. Een goed op elkaar ingewerkt hecht team; met maar een heel laag verloop!
Tekenend voor de sfeer is dat een van onze gepensioneerde medewerkers nog steeds twee dagen in de week meewerkt omdat hij dat zo graag doet! Daarnaast zijn we een erkend en gecertificeerd leerbedrijf.
 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die kwaliteit willen leveren. Die willen werken in een hecht team en de uitdaging van het werken met nieuwe bouwtechnieken met beide handen aangrijpen. Bouwvakkers die snappen dat je alleen met behulp van goed gereedschap en een goede motivatie uitmuntend werk kunt leveren.
Geïnteresseerd? Klik dan hier voor het sollicitatieformulier of bel: 0515-569693.